« Back to all recent discussions

NSA325 keeps rebooting with HDD inserted

sniktawsniktaw Posts: 6  Junior Member
edited September 2018 in Discussions
As the title implies, the NAS boots and NSU connects to it successfully without HDD inserted.  When HDD inserted NAS system LED flashes then all LEDs come on, repeats.

Is the previously good HDD now dead? Can I do anything to recover the HDD? 

thanks ;o)

#NAS_Sep
Tagged:

Comments

  • MijzelfMijzelf Posts: 1,280  Paragon Member
    I think you have 2 possibilities, the disk is dead, or the power supply is dying. This reboot behavior can also be caused by a power supply which doesn't have enough juice to spin up the disk.

  • sniktawsniktaw Posts: 6  Junior Member
    OK, many thanks. I will try to check HDD in a caddy and also look at replacing power supply ;o)
  • sniktawsniktaw Posts: 6  Junior Member
    Do you happen to know what Amps the supply needs to be rated at, in case it is not the original I have?
  • MijzelfMijzelf Posts: 1,280  Paragon Member
    At the moment I have no access to a 325, but as far as I remember it's 3A @12V. If you are using only 1 disk, 2A should be plenty.
  • sniktawsniktaw Posts: 6  Junior Member
    Thank you ;o)
  • MijzelfMijzelf Posts: 1,280  Paragon Member
    I checked it, it's an insane 5A @12V
  • sniktawsniktaw Posts: 6  Junior Member
    Thanks again. I'll source one and try.  
  • sniktawsniktaw Posts: 6  Junior Member
    Fnally got my new 5A PSU and we're working again! ;o)  Thanks Mijzelf!
Sign In or Register to comment.